GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 300,- daaronder € 12,50
KOPEN OP REKENING VOOR BEDRIJVEN
Kvk- en Btw nummer is verplicht
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten

Meest verkocht

Kunststof kruiwagen

Kruiwagen voor professionals

In ons aanbod vindt u diverse varianten van een kunststof kruiwagen. Zowel voor het professionele werk als voor de handige doe-het-zelvers die op zaterdagmiddag in de eigen tuin bezig zijn om een terras of vijver aan te leggen zijn deze transportmiddelen een handig hulpje. Een kruiwagen komt altijd zeer goed van pas ...

Kruiwagen voor professionals

In ons aanbod vindt u diverse varianten van een kunststof kruiwagen. Zowel voor het professionele werk als voor de handige doe-het-zelvers die op zaterdagmiddag in de eigen tuin bezig zijn om een terras of vijver aan te leggen zijn deze transportmiddelen een handig hulpje. Een kruiwagen komt altijd zeer goed van pas bij het verplaatsen van veel stenen, grond of andere materialen. Geen gesjouw of ellenlang gesleep met tegels, zand of puin. Vervoer materiaal heel eenvoudig met een nieuwe kunststof kruiwagen.

Kunststof kruiwagen

Onverwoestbare HDPE kunststof kruiwagen

In ons assortiment vindt u kunststof kruiwagens van meerdere kwaliteitsmerken. Voor de goedkoopste verwijzen we u graag door naar de Matador M-090-L4. Deze klasbak is een uiterst degelijke kruiwagen voor slechts €72,95. Wilt u liever nog wat extra kwaliteit? Kies dan voor Fort of De Greef. Deze kruiwagens zijn nog een stukje steviger waardoor ze perfect zijn voor zware materialen in de GWW. Waar u dan ook voor kiest, al onze merken zijn gemaakt van onverwoestbare HDPE kunststof.

Assortiment kruiwagens

Een andere kunststof kruiwagen in ons assortiment kan 90 liter met zich meedragen. Deze is iets voordeliger, maar zeker niets minder in kwaliteit. Daarnaast hebben we drie modellen van het merk Matador. Eentje met een inhoud van 80 liter en twee speciale uitvoeringen; een steenkruiwagen, geschikt voor 60 stenen en een gereedschapskruiwagen met een afsluitbare rechthoekige bak. Deze drie uitvoeringen zijn gelast en hebben versterking in de poot. Geheel gepoedercoat en voorzien van kunststof handgrepen. Ook voor dit type zijn de banden apart te bestellen. Bekijk vooral ook onze populaire kruiwagen van Fort. Deze onverwoestbare uitvoering is er echt eentje voor de professional.

Contact

Heeft u vragen over een van onze producten of wilt u advies bij een van onze kruiwagenonderdelen? Schuw dan niet om contact met ons op te nemen. Als specialist binnen de GWW helpen we u graag met het aanschaffen van de juiste producten. Zo beleeft u namelijk het meeste plezier aan uw aankoop.

Meer

Kunststof kruiwagen Er zijn 9 producten

Toont 1 - 9 van de 9 items