GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 300,- daaronder € 12,50
KOPEN OP REKENING VOOR BEDRIJVEN
Kvk- en Btw nummer is verplicht
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten

Meest verkocht

Afzethekken

Afzethekken kopen

Voor het kopen van gecertificeerde aluminium of kunststof afzethekken bent u bij ons aan het juiste adres. De afzethekken hebben een lengte van 2,5 meter en zijn voorzien van klasse 3 dubbelzijdige retro-reflecterende folie. De hekken zijn allemaal conform de CROW regelgeving voor het afzetten van de openbare weg tijdens geplan...

Afzethekken kopen

Voor het kopen van gecertificeerde aluminium of kunststof afzethekken bent u bij ons aan het juiste adres. De afzethekken hebben een lengte van 2,5 meter en zijn voorzien van klasse 3 dubbelzijdige retro-reflecterende folie. De hekken zijn allemaal conform de CROW regelgeving voor het afzetten van de openbare weg tijdens geplande werkzaamheden. Ook leverbaar met een reclameplank in het midden waarop bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam op kan worden gezet.

Kunststof afzethek kopen

Kunststof afzethekken worden vaak in gebruik genomen tijdens werkzaamheden aan de weg. Dit soort hekken zijn ideaal voor het afzetten van werkvakken of eventueel voor het volledig afsluiten van wegen. Daarnaast hebben we losse aluminium afzet- of schrikhekken, variërend in lengte van 1 tot wel 5 meter lang. Ook deze planken zijn gecoat met dezelfde folie als die op de afzethekken. Al onze producten zijn volgens de richtlijnen van de wet en geschikt voor gebruik door professionele organisaties.

Aluminium & kunststof afzethekken

Alle afzethekken in ons assortiment zijn van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van reflecterende folie. Een afzethek, ook wel waarschuwingshek of schrikhek genoemd, bestaat uit twee planken(horizontaal). Deze hekken voldoen aan alle noodzakelijke specificaties die nodig zijn voor materiaal wat gebruikt wordt tijdens wegwerkzaamheden. Hierdoor zorgt u er voor dat potentieel aanrijdgevaar voorkomen wordt. Daarnaast zorgt u voor extra veiligheid voor het verkeer tijdens de eventuele wegwerkzaamheden.

Bekijk bijvoorbeeld eens deze hoogwaardige aluminium kwaliteitsafzethek van 2.5 meter. Voor goedkope en tevens kwalitatief hoogwaardige afzethekken bent u bij AllesVoorGWW.nl aan het juiste adres.

A-staander

Ook hebben we een A-staander, of A-standaard in ons assortiment. Geschikt om de afzethekken op te monteren zodat het geheel stabiel staat en dat het voor de weggebruiker duidelijk is dat er een afzetting van kracht is. Bestel het benodigde materiaal direct in onze webshop. Snel en veilig geleverd bij uw bedrijf, zonder verzendkosten bij een bestelling vanaf €300,00.

Meer

Afzethekken Er zijn 6 producten

Toont 1 - 6 van de 6 items