GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 300,- daaronder € 12,50
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten

Meest verkocht

De Greef kruiwagen

De Greef kruiwagen

De Greef is een van de Nederlands merken in kruiwagens. Het mooie aan dit merk is dat ze een groot deel van het assortiment zelf produceren. Doordat ze al 70 jaar bestaan mag je er vanuit gaan dat de kwaliteit goed is. Wat hebben een van de toppers uit hun collectie in ons assortiment. De Greef kruiwagen HG100 is met zijn 90 l...

De Greef kruiwagen

De Greef is een van de Nederlands merken in kruiwagens. Het mooie aan dit merk is dat ze een groot deel van het assortiment zelf produceren. Doordat ze al 70 jaar bestaan mag je er vanuit gaan dat de kwaliteit goed is. Wat hebben een van de toppers uit hun collectie in ons assortiment. De Greef kruiwagen HG100 is met zijn 90 liter bak een ideale kruiwagen voor de Grond-, Weg- en Waterbouw. Doordat er een kunststof bak op zit die ondersteund wordt door een zwaar buisframe van gecoat materiaal maakt dit een echte krachtpatser. Hij heeft namelijk ook nog extra ondersteuning onder de bak. 

Naast deze kruiwagen is het ook mogelijk om een anti lekband bij te bestellen. Dit maakt dat deze nog langer mee kan. Het heeft namelijk een kogelgelagerde as met een kunststof velg. Ideaal voor de moeilijkste klussen. Bekijk ook onze andere kunststof,- en fort kruiwagens.  Heeft u hulp nodig bij de keuze? Neem gerust contact met ons op en wij kunnen u van advies voorzien. 

Meer

De Greef kruiwagen Er zijn 2 producten

Toont 1 - 2 van de 2 items