GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 300,- daaronder € 12,50
KOPEN OP REKENING VOOR BEDRIJVEN
Kvk- en Btw nummer is verplicht
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten

Meest verkocht

Doorslijpmachine

Doorslijpmachine kopen?

Onze hoogwaardige doorslijpmachines of bandenzagen zijn gemaakt voor de professionele gebruiker. Met alleen de beste merken zoals Hitachi, Husqvarna en Dolmar voorzien we u van het beste materiaal en de beste resultaten. Een doorslijpmachine wordt voornamelijk gebruikt voor het zagen van stenen, tegels, stoepbanden en bij...

Doorslijpmachine kopen?

Onze hoogwaardige doorslijpmachines of bandenzagen zijn gemaakt voor de professionele gebruiker. Met alleen de beste merken zoals Hitachi, Husqvarna en Dolmar voorzien we u van het beste materiaal en de beste resultaten. Een doorslijpmachine wordt voornamelijk gebruikt voor het zagen van stenen, tegels, stoepbanden en bijvoorbeeld betonbanden. Een van de beste producten in deze categorie is de Husqvarna K760 bandenzaag die dankzij zijn superieure verhouding tussen vermogen en gewicht als beste uit de bus komt. Ook is het gebruikscomfort van deze doorslijper zeer hoog dankzij de lage trillingen. 

Doorslijper kopen

Doorslijpers modellen

De Doorslijpers modellen in ons assortiment hebben een doorslijpschijf van 300 of 350 millimeter. De nieuwe motoren vergroten de kracht en verminderen het brandstofverbruik, waardoor deze machines zeer efficiënt met de brandstof omgaan. Ondanks deze krachtige motor zijn al onze apparaten licht van gewicht en is de trilling zeer gering. Deze twee factoren zorgen voor minder belasting aan uw handen en armen, waardoor u langer achter elkaar door kunt gaan.

Een doorslijpmachine start gemakkelijk dankzij het start-stop-systeem. Dit verhoogt de veiligheid van het werken met een bandenzaag. Daarbij geniet u door een doorslijpmachine te kopen bij AllesvoorGWW, nog van vele extra's.

Extra's

Elke machine wordt geleverd met een aantal praktische extra producten. Een veiligheidsbril, een gereedschapshouder of een clip voor de waterslang en moersleutel zijn bij de prijs inbegrepen. Het aanbod van accessoires is niet overal gelijk en verschilt per machine. Let bij het bestellen dus goed op de standaard uitrusting. Wanneer de uitrusting niet compleet is, kunt u natuurlijk extra accessoires bij ons betellen.

Doorslijpmachine assortiment

Dankzij ons ruime assortiment in de doorslijpmachine zit er altijd wel een doorslijper naar wens tussen. Neem bijvoorbeeld de Hitachi CM75EAP 300mm bandenzaag. Deze is perfect voor ieder gebruik dankzij de zeer krachtige New Pure Fire motor. Dit vergroot de kracht en vermindert hierdoor het brandstofverbruik, wat weer zorgt voor zeer efficiënt werkgemak. Ook hier geldt weer dat de handvatten van de doorslijpmachine, dankzij hoogwaardige anti-vibratie geen hinder ondervinden van de trillingen tijdens de werkzaamheden. Hierdoor kunt u weer langer aan één stuk door werken. Bekijk ons ruime assortiment en maak de keuze die voor u gewenst is.

Meer

Doorslijpmachine Er zijn 9 producten

Toont 1 - 9 van de 9 items