GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 300,- daaronder € 12,50
KOPEN OP REKENING VOOR BEDRIJVEN
Kvk- en Btw nummer is verplicht
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten

Meest verkocht

Tuin & Hoveniersgereedschap

Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw tuin- en hoveniersgereedschap. Een greep uit het assortiment; Palen- en grondboren, schoppen, bezems, harken, bijlen en palenrammers. Ook de toebehoren of onderdelen voor de diverse gereedschappen vindt u in onze webshop. U kunt rekenen op producten van hoge kwaliteit die...

Tuin & Hoveniersgereedschap

Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw tuin- en hoveniersgereedschap. Een greep uit het assortiment; Palen- en grondboren, schoppen, bezems, harken, bijlen en palenrammers. Ook de toebehoren of onderdelen voor de diverse gereedschappen vindt u in onze webshop. U kunt rekenen op producten van hoge kwaliteit die het werken in de tuin een stuk gemakkelijker maken.

Al onze producten zijn geschikt voor iedereen met groene vingers, dus of u nu professioneel hovenier bent of lekker in het weekend in de tuin wilt werken, hier bestelt u gemakkelijk en voordelig al uw tuin en hoveniersgereedschap. Natuurlijk kunt u ook meerdere producten bestellen om het tuinwerk makkelijker te maken. Bekijk bijvoorbeeld eens ons aanbod aan harken en bezems om de bladeren uit uw tuin te halen. Ook kunt u eens een kijkje nemen in ons assortiment voor andere gereedschapsmaterialen om bijvoorbeeld een tuinhuisje te bouwen in uw tuin.

Meer

Tuin & Hoveniersgereedschap Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën