GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 300,- daaronder € 12,50
KOPEN OP REKENING VOOR BEDRIJVEN
Kvk- en Btw nummer is verplicht
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten

Meest verkocht

Tillen & Transport

Zwaar tilwerk kan verschillende gezondheidsklachten veroorzaken, om het Tillen & Transport makkelijker te maken bieden wij diverse Til & Transport hulpmiddelen aan. Denk hierbij aan Tegeltillers(ook wel Tegeldonkey genoemd), of wat te denken van de bekende Kruiwagens van het merk Fort en Matador. Onze til & transport hulpm...

Tillen & Transport

Zwaar tilwerk kan verschillende gezondheidsklachten veroorzaken, om het Tillen & Transport makkelijker te maken bieden wij diverse Til & Transport hulpmiddelen aan. Denk hierbij aan Tegeltillers(ook wel Tegeldonkey genoemd), of wat te denken van de bekende Kruiwagens van het merk Fort en Matador. Onze til & transport hulpmiddelen zijn van hoogwaardig kwaliteit, gemaakt voor de fanatieke gebruiker. Bekijk ons ruime assortiment aan til & transport middelen. Vergeet ook niet om bij onze spanbanden te kijken, deze zorgen ervoor dat uw transportmiddelen netjes blijven liggen, en niet van de kar af vallen. Wij bieden meerdere opties voor transportmiddelen, hierdoor hoeft u geen zware stenen etc. meer met de hand te tillen, maar kunt u het gewoon verplaatsen doormiddel van transportmaterialen. 

Daarnaast hebben we nog vele andere Transport en Til hulpmiddelen zoals Steekwagens & Palletwagens of bijvoorbeeld Hijsbanden.

Meer

Tillen & Transport Er zijn geen producten in deze categorie.