GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 300,- daaronder € 12,50
SNELLE LEVERINGEN
Betrouwbare en snelle bezorging
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten

Meest verkocht

Tegeltiller

Tegeltiller kopen

Een tegeltiller helpt bij het verplaatsen van tegels. Doorgaans een zware klus en het tillen van veel tegels is vermoeiend en kan een flinke belasting zijn voor uw handen, rug en knieën. Helemaal als u in uw eentje aan het werk bent. Door een tegeltiller te kopen ontlast u uzelf van het dragen die zware tegels of andere stenen....

Tegeltiller kopen

Een tegeltiller helpt bij het verplaatsen van tegels. Doorgaans een zware klus en het tillen van veel tegels is vermoeiend en kan een flinke belasting zijn voor uw handen, rug en knieën. Helemaal als u in uw eentje aan het werk bent. Door een tegeltiller te kopen ontlast u uzelf van het dragen die zware tegels of andere stenen. Het is dus om meerdere redenen een investering die u snel terugverdient. Onze tillers kunnen tegels verleggen variërend van 30 tot 100 centimeter en zijn belastbaar tot een maximaal gewicht van 120 kg. Bekijk de specificaties van de tegeldonkey en de Orit tegeltiller om een vergelijking te maken en te bepalen welke u het best kunt gebruiken.

Tegeldonkey kopen

Tegeldonkey kopen

Bij een professionele klus of als u grote afstand moet overbruggen adviseren wij om een tegeldonkey te kopen. Het mechanisme van deze tegeltiller is erg praktisch en makkelijk te hanteren; u hoeft niet zelf te bukken en te tillen, deze kar doet al het werk voor u. Dankzij de smalle en korte wielbasis is deze variant gemakkelijk te besturen, ook in de smalle ruimte, en de bredere banden maken het mogelijk om op elk type ondergrond te rijden. Bij elkaar genomen zorgt dit voor een efficiënte manier van het optillen en verplaatsen van zware tegels. Een tegeldonkey kopen doet u dan ook bij AllesvoorGWW.nl. Welke kiest u?

Meer

Tegeltiller Er zijn 2 producten

Toont 1 - 2 van de 2 items